Everyday is a fairy tales!

Saturday, September 21, 2013

Why so judgmental?


People can be annoyingly funny most sometimes.
They see people making positive change in their life yet they still got a cheeck to give negative opinion.

" Kau dah pakai tudung ? "
" Yes. Perintah suami :D "
" So kau terpaksa la ni? "
" Kena la ikut perintah suami walaupun terpaksa, btw its a must kan.."
" Owh. Wow. Setianya. So kalau korang separate ko akan bukak tudung kan? Mesti nnt alasan ko dulu pakai tudung sebab belum datang seru kan?"
" Haish apa plak mcm tu? "
" So ko tak ikhlas la ni kan sebenarnya? "

Seriously?

# " Wahai wanita Islam, tutup lah aurat walaupun terpaksa. Tidak ada istilah 'datang seru' dalam hal menutup aurat "
- Ustaz Azhar Idrus.

1 comment:

Raziyanrahim said...

Seriously your so call "friend(s)" ada yg ckp mcm tu?!!! Well babe, let them say whateve they want to say. Dont bother ok.